dijous, 3 de maig del 2012

El Repte de FlautateKa









A algu li sona??




D'ençà que formem part de FlautateKa, no parem de tenir nous reptes. Aquesta vegada el repte és fer un Concert Virtual (com el Virtual Symphony del canon de Pachelbel) sobre el Minuet de la Suite per a orquestra de George Friedrich Händel anomenada "Música per al Reials focs d'artifici".  La idea, que és de Juanjo Flores,  és que hi participin tant alumnes com professors de totes les escoles i instituts que formem part del projecte.

Perquè pugueu sentir com sona la partitura, aquí teniu l'mp3 on hi ha la versió original d'aquest Minuet: 



Posem mans a l'obra, que tenim molta feina. En primer lloc posaré les 3 veus del que tocarem per separat. Després les 3 veus juntes que serà la partitura que farem servir a classe per tocar tots amb un sol full. He posat instruments diferents a cada una de les veus perquè ens sigui més fàcil d'identificar cada veu. Imprimiu la partitura a 3 veus.


1ª veu Flauta Soprano

2ª veu Flauta Soprano

3ª veu Flauta Soprano

1ª, 2ª i 3ª veu juntes

2 comentaris:

Cristina Fontgivell 2n A ha dit...

M'agrada moltíssim aquesta idea!!
Crec que la música ens uneix a tots i que poguem fer un concert virtual és una manera genial, perque si ens haguéssim de trobar tots en un lloc seria molt complicat i trobo que aquesta és una molt bona manera de fer-ho.

Cristina ha dit...

M'agrada i penso que pot quedar molt bé i sobretot si es pot fer amb altres instruments. A més, és una partitura molt senzilla i que tothom pot tocar.