diumenge, 7 d’octubre del 2012

4t ESO. Cosi FUN Tutte al Liceu. Activitats amb mòbil.

Aquest dilluns anem a veure una adaptació que el Gran Teatre del Liceu,  dins del conjunt d'activitats educatives en le temporada 2012-13, ha fet de l'òpera de W.A.Mozart "Cosí Fan Tutte". 

L'adaptació l'ha fet Carol López que jugant amb el títol de l’òpera i substituint el “fan” de Così fan tutte (Així fan totes) per l’anglicisme “fun” de Così FUN tutte, ha volgut donar a entendre que ens hi podem divertir d'allò més. És una obra d'embolics de parelles on es parla bàsicament de relacions humanes, de sentiments i d'emocions. 

Per fer-ho més àgil s'han suprimit els recitatius i un bon grapat d'àries i el resultat final és un conjunt de 13 peces (entre àries, duets i concertants) cantades en italià afegint diàlegs en italià.

Com que jo hi he trobat a faltar una ària de la Despina que m'agrada molt, "Una donna a quindici anni", una divertida recepta amorosa per les nois de quinze anys, l'he volgut incloure en el paquet d'activitats que he preparat per la sortida.  Són unes activitats interactives que es  poden fer amb els dispositius mòbils.
Espero que us siguin d'utilitat. Feu clic a la imatge o AQUÍ