dijous, 22 de novembre del 2012

Celebrem Santa Cecília: Què aprenem a classe de música?

Avui és Santa Cecília i com molt bé sabeu tots, és la patrona de la música.  Però avui farem una celebració una mica especial i no parlarem de qui era Santa Cecília, parlarem de Música i Educació.

Què és la música per nosaltres? Què ens aporta? com la valorem? Quin lloc ocupa en la nostra vida diària? Com ja vam veure a principi de curs, la música és tant important per nosaltres que quasi bé no podríem viure sense ella.

Tot i això, quan parlem de la importància que donem a la música dins del currículum com a matèria educativa, les coses ja no estan tan clares i molts pensen que la música és una asignatura amb poca importància. Teniu clar que la música serveix per educar? Sabeu que la música també és fonamental per a la formació de les persones? Si fem totes aquestes afirmacions, però, cal que sapiguem QUÈ APRENEM A CLASSE DE MÚSICA?
(presentació feta per MªJesus Camino. Podeu llegir tot l'article sencer AQUÍ)






Per a qui és la música? La música és per a tots.

6 comentaris:

Ferran Roig ha dit...

Bona tarda,
A mi aquest video m'ha semblat molt interesant perquè per a mi la música es una rotina ja que dada dia l'escolto, també penso que s'hi treuen la música perdrem moltes coses per apendre.

Ferran Roig

josep ha dit...

Bon dia, avui santa cecília patrona de la música, quin millor article que aquest, per ensenyar-nos els valors, i el que ens ensenya la música.i que molts que critiquen a aquesta assignatura, i que la veuen com algo inferior, es prou clar que no veuen bé del que realment estan parlant.

Alba Lopez 2n-C ha dit...

Per a mi la música es molt important, cada dia n'escolto i crec que et fa sentir millor. Aques video m'agradat molt es molt bunic.

Alba López Santiago 2n-C

Adrià Martín 2n B ha dit...

aquest video m'ha emocionat i no es pot explicar millor per a qui es la música.
La música es per TOTS.

Aleix Solé ha dit...

La música per ha mi és molt important i com be diu el vídeo es per a TOTHOM.
Els polítics ja no saben en que retallar i la música és la següent víctima.Tots units em de fer força i ho conseguirem.

Aleix Solé 2nC

musicaade ha dit...

Molt bé Aleix, TOTS UNITS FAREM FORÇA. GRÀCIES!!!!La música ha de continuar formant part de l'educació.