dilluns, 18 de novembre del 2013

Què és el compàs?

Amb els alumnes de 2nESO estem repassant conceptes de llenguatge musical.
La Flora Terensi ha fet una magnífica presentació sobre Què és el compas?. L'ha fet amb ShowMe (una eina per fer presentacions amb l'iPad) molt clara i senzilla, ideal per centrar idees. Gràcies Flora!!


També ens aniran molt bé aquestes dues lliçons virtuals de PianoRed:
1- El compàs y sus fragmentos
2- Compases simples y compuestos

Després escoltarem diverses audicions per identificar els diferents tipus de compassos simples. Trobareu dues activitatas d' AUDICIÓ amb música d'estils diferents.

http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/556607/compassos_test_audicio__pop_rock_.htm http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/556021/compassos__test_audicio__classica_.htm

pop-rock
clàssica

També treballarem el tema del COMPÀS realitzant aquests qüestionaris. Ja sabeu que els heu de copiar a la llibreta. RECORDEU: copiar correctament el títol de cada exercici i després copiar la pregunta d'un color i la resposta d'un altre color.

Qüestionari COMPAS 2/4
Qüestionari COMPÀS 3/4
Qüestionari COMPÀS 4/4


5 comentaris:

Mónica López ha dit...

He fet tots els qüestionaris i exercicis que hem treballat d'aquest tema, també m'he tornat a mirar el video del compàs i he mirat les dues lliçons virtuals. Per ara, aquest tema sembla bastant fàcil!

musicaade ha dit...

Molt bé Mònica. Ja veus que es qüestió d'anar fent les activitats i tot plegat és fàcil.

Arjar ha dit...

Hola Aselaida, jo també he fet tots els tests i altres activitats, i tot i que opino que és fàcil, sé que és bàsic i molt important. Així que, endavant i a tota vela!

Cèlia Prats Masdeu 2n. A ha dit...

Aquest vídeo, és molt interessant i ens ajuda a aprendre molt bé les classes de compàs! A més, els qüestionaris et posen en pràctic els conceptes que saps del compàs.

Mireia Esteve ha dit...

Aquest compassos em semblen molt fàcils però el video l'he tornat a mirar i les activitas les he intentat fer però no hem deix escoltar els audios i no puc respondre les preguntes. Tot i aixi el video m'ha ajudat a repasar els aspectos dels compassos anteriors.