dijous, 21 de novembre del 2013

Volem Viure per flauta

Recentment he conegut a través de la xarxa, Krislandia, un bloc magnífic sobre educació musical on la Cristina i la Yolanda comparteixen treballs, música i reflexions sobre el fet musical molt interessants.

Allí hi vaig trobar Volem Viure, una partitura que de seguida ha agradat als alumnes i que hem començat a treballar pel concert de Nadal.

Per tal que fos més fàcil per estudiar, he copiat només la part de flauta i l'he posat amb Noteflight en aquest Wix que ara us presento. 

Disfruteu molt tocant-la!

8 comentaris:

Júlia Artigas 2nA ha dit...

Aquesta cançó m'agarda molt ja que és molt alegre i fàcil de tocar.

Cèlia Prats Masdeu 2n. A ha dit...

He donat una ullada a aquest blog, Krislandia, i està molt bé. Hi ha articles molt interessants! Agafar la cançó d'aquest blog i tocar-la tots junts pel concert de Nadal, ha estat molt bona idea ja que la cançó es molt bonica!

Mónica López ha dit...

una partitura molt xula per tocar al concert de nadal! amb algun compàs complicat:)

musicaade ha dit...

Molt bé Cèlia! És un bloc que val la pena visitar.

Arjar ha dit...

Gràcies per ensenyar-nos aquesta cançó, Adelaida! És molt bonica, i quedarà molt bé al concert de Nadal, sobretot a dos veus!

Mireia Esteve ha dit...

M'agrada molt aquesta çançó i amb les dos veus juntes queda encara millor. El Noteflight m'ha anat molt bé per repasar la segona veu de Volem viure. I aquest blog hi he entrat hi han moltes partitures per a flauta conegudes i intresants.

Anònim ha dit...

He estat practicant aquells compassos tan difícils de la segona veu i ja els toco força bé! Serà un concert molt bonic aquest Nadal
Gràcies per penjar-la Adelaida

Mireia Juncosa 2n A ha dit...

Ha estat la cançó que m'ha agradat més! A part de dos compassos difícils la cançó no es gaire complicada