dissabte, 14 de maig del 2016

Sant Jordi bis. Música i Apps a 4t ESO

Encara amb el ressò dels poemes i la música de la diada de Sant Jordi 2016 celebrada a l'institut el 22 d'abril, compartim el vídeo que la Carme Martínez Blanch i l'Anna Vilalta Mas  alumnes de 4t d'ESO de la matèria optativa de música, van  fer amb fotos i vídeos d'aquell acte.

El vídeo  l'han fet amb VivaVideo una aplicació per dispositius mòbils. AQUÍ teniu un tutorial elaborat per elles mateixes per si us animeu a utilitzar l'apliacació.

https://tackk.com/czyebdAquell dia els alumnes de 4t ESO amb la col·laboració d'alguns alumnes de 2n ESO, van acompanyar la lectura de poemes amb música de Lluís Llach (Celebrem Sant Jordi amb música de Lluís Llach)

Aprofito l'article per convidar-vos a visitar els blocs on la Carme (MesMosMÚSICA) i l'Anna (Infomusiblog) porten tot el curs treballant. Podreu veure tot el que hem estat fent aquest curs 2015-16. 

Gràcies noies pel vostre treball!!


3 comentaris:

Miriam Olmos 1 A ha dit...

Molt bonic! Quins artistes!!

Clàudia Gómez ha dit...

Hola les activitats que hens has manat son molt fàcils però a la vegada divertides,lo que as ficat per cerca va molt be perquè u trobo amb més facilitat.

Arnau Llambrich ha dit...

Molt bé va quedar!!!